Fysio Kunnon Karhun tiimi

Fysio Kunnon Karhun tiimiin kuuluu naprapaatti ja fysioterapeutti, joilla on asiantuntevaa osaamista naprapatian, fysioterapian ja hieronnan alueilta.

Fysio Kunnon Karhu

Fysio Kunnon Karhu Oy on vuonna 2022 perustettu kotkalainen naprapatia- ja fysioterapia-alan yritys. Asiakaslähtöisenä yrityksenä palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kaikki tarjoamamme palvelut perustuvat tieteelliseen tutkimusnäyttöön sekä ammattitaitoon.

Pyrimme aina siihen, että asiakas tuntee olonsa turvalliseksi ja tervetulleeksi vastaanotollemme. Meille tärkeitä arvoja ovat ihmisläheisyys, ammattitaito ja asiakkaan kuunteleminen. Tarjoamme naprapatiaa ja fysioterapiaa Kotkassa, missä toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kalle Kujala

Naprapaatti (AMK), koulutettu hieroja

Valmistuin naprapaatiksi vuonna 2020 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Pääsin suorittamaan opintoihin kuuluvaa työharjoittelua Korisliigassa pelaavan KTP-Basketin mukana pelikausina 2017–2020. Ammattilaiskoripallojoukkueen matkassa sain paljon työkokemusta urheiluvammojen tutkimisesta ja hoidosta. Aikaisemmin olen kouluttautunut hierojaksi, johon valmistuin vuonna 2011.

Naprapaatti Kalle Kujala.
Naprapaatti tutkii asiakasta Fysio Kunnon Karhun vastaanotolla Kotkassa.

Urheilu ja liikkuminen ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Olen urheillut monipuolisesti lapsesta asti ja nuoruusvuosina pelasin aktiivisesti koripalloa. Koripallo on edelleen mukana elämässäni, sillä toimin sen parissa edelleen junioreita valmentaen. Urheilutaustani on herättänyt mielenkiintoni ihmiskehoon ja sen toimintaan, hyvinvointiin ja erilaisten vammojen hoitoon.

Asiakkaita palvelen sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Maiju Marjamäki

Naprapaatti (AMK), Fysioterapeutti (AMK)

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2013 Arcadasta ja naprapaatiksi vuonna 2018 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Ennen Fysio Kunnon Karhun perustamista olen työskennellyt sairaalan osastoilla, terveyskeskuksen avovastaanotolla ja yksityisissä fysioterapia-alan yrityksissä sekä työntekijänä että ammatinharjoittajana.

Oma urheilutaustani löytyy lentopallon, istumalentopallon ja crossfitin parista. Päivätöiden lisäksi toimin paralentopallon kansainvälisenä luokittelijana ja Euroopan paralentopallojärjestön luokitteluvastaavana.

Fysioterapeutti Maiju Marjamäki.
Fysioterapeutti ohjaa asiakkaan liikuntaharjoitusta Fysio Kunnon Karhun vastaanotolla Kotkassa.

Työn ohessa olen myös kouluttautunut ahkerasti ja monipuolisesti. Koulutusten aiheita ovat olleet mm. kipu ja kipupotilaan kohtaaminen sekä sen harjoittelu, olkapää, purentaelimistö ja lantionpohja. Lisäksi olen suorittanut terveysliikunnan perusopintoja Itä-Suomen avoimessa yliopistossa.

Asiakkaita palvelen sujuvasti ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Fysio Kunnon Karhu -logo.

Ajanvaraus

Varaa aika naprapatiaan, fysioterapiaan tai hierontaan.